martes, 1 de abril de 2008

XIII Jornada de Sociolingüística d'AIcoi

Dissabte 5 d'abril de 2008 la UPV Alcoi acollirà la XIII Jornada de Sociolingüística d'Alcoi. Enguany, porta per títol 'La planificació lingüística a Espanya i Europa. XXV anys de la Llei d’Ús i Ensenyament del Valencià'.En el marc d'aquesta jornada s'analitzà la planificació lingüística del valencià i d'altres llengües en l'any del XXV aniversari de la Llei d'Ús i Ensenyament del Valencià.
Comptarem amb la presència d'importants estudiosos i sociolingüistes. Així, la jornada s'iniciarà amb les ponències de Rafael L. Ninyoles (sociòleg) i Lluís Aguiló (Acadèmia Valenciana de la Llengua), que parlaran sobre la Llei d'Ús i Ensenyament del Valencià. Posteriorment, tindrà lloc una taula redona, en què es parlarà de la situació jurídica i les mesures de foment de l'ús en diverses comunitats autònomes amb llengua pròpia. En aquesta taula participaran Rafael L. Ninyoles, sociòleg; Joan Melià, de la Universitat de les Illes Balears; Paula Casares, de la Universitat Pública de Navarra, i María Pilar García Negro, de la Universitat de la Corunya.A la vesprada, Miquel Strubell, de la Universitat Oberta de Catalunya, parlarà sobre el multilingüisme a Europa.
La jornada finalitzarà amb l’actuació de Llorenç Giménez com una activitat ludicoreflexiva sobre la Llei d’Ús i Ensenyament del Valencià.La jornada ha estat organitzada per l'Acadèmia Valenciana de la Llengua, l'Institut d'Estudis Catalans (Delegació d'Alacant), la Universitat Politècnica de València, la Coordinadora de l'Alcoià i el Comtat pel Valencià i el Centre Ovidi Montllor d'Alcoi. També compta amb el suport de l'Ajuntament d'Alcoi.
La inscripció té un cost de 25 €, i inclou la matrícula, la documentació, el certificat d'assistència, l’esmorzar i el dinar.A l'enllaç inferior podeu trobar un fitxer pdf amb el programa. També podeu incriure-us a través de l'enllaç inferior.
Més informació:Universitat Politècnica de València Campus d'AlcoiÀrea de Promoció i Normalització LingüísticaCentre de Formació Permanent96 652 84 84 - cfpalcoi@cfp.upv.es:

No hay comentarios:

Gadget de animacion Social - Widgets para Blogger