miércoles, 30 de abril de 2008

Poesía infantil i juvenil

Blog de Poesia Infantil i Juvenil: Poemes infantils, embarbussaments, endevinalles, cançons infantils, llibres i editorials de poesia infantil i juvenil, activitats sobre poesia infantil i juvenil a l'aula i a la família, webs de poesia infantil, poetes infantils. Publicació de poemes infantils, realitzades pels xiquets/es que hi vullguen col·laborar amb aquest blog. Està realitzat per la Biblioteca Municipal de Cocentaina. http://bibliopoemes.blogspot.com/

Es tracta d'un meravellós blog sobre poesia infantil i juvenil. Visualment atractiu i de gran riquesa de continguts. Molt recomanable i de gran utilitat per a treballar la poesia en les aules per estar obert a la participació de l'alumnat. En resum, un blog excel·lent referit a esta matèria.

1 comentario:

Sàlvia dijo...

Gràcies, moltes gràcies per les vostres amables paraules. Un plaer per aquest raconet estar entre els vostres enllaços (molt ben seleccionats, per cert).

Poc a poc anem complint l'objectiu del blog: anar fomentant la poesia entre els xiquets i joves (encara és la ventafocs de la LIJ, malgrat que als xavals els encanta). Sortosament, per realitzar aquesta tasca, contem amb la col·laboració dels adults (profes, bibliotecaris, pares, animadors, poetes, editorials...), professionals de tot tipus que s'embarquem en aquest fantàstic vaixell de la lectura.

Estem en contacte.
Besadetes des de Cocentaina
Sàlvia
http://bibliopoemes.blogspot.com

Gadget de animacion Social - Widgets para Blogger