lunes, 7 de abril de 2008

PREMIS D’INNOVACIÓ EDUCATIVA «CIUTAT D’ALZIRA» 2008

Os comunicamos la siguiente información que nos ha llegado a la asesoría desde Josep A. Fluixà, asesor cultural y educativo del Ayuntamiento de Alzira y director de la Fundació Bromera per al Foment de la Lectura.

Una vegada més, em prenc l’atreviment d’interrompre per uns segons les vostres nombroses ocupacions per a informar-vos de la convocatòria dels Premis d’Innovació Educativa «Ciutat d’Alzira» 2008, el termini de presentació dels quals finalitza el 30 de setembre d’enguany. Per tant, hi ha temps suficient per a redactar i presentar els treballs. Per això, vos agrairia que féreu extensible la informació que vos envie a totes aquelles persones que, pel vostre treball de relació amb el professorat de la vostra zona, conegueu i considereu que tenen alguna experiència digna de ser coneguda i que les encoratgeu a presentar-s’hi.
Naturalment, també podeu presentar treballs vosaltres, relacionats amb la tasca de l’assessoria. Als premis, hi ha tres modalitats: el X Premi d’Experiències d’Innovació Educativa –amb tres categories, d’Educació Infantil i Primària, d’Educació Secundària i d’Educació Especial, EPA i Ensenyaments Especialitzats–, el III Premi d’Experiències de Foment de la Lectura i el III Premi Educatiu al Foment de la Igualtat entre Dones i Hòmens, premi aquest al que vos invite a participar, especialment, si de moment no teniu cap experiència per a relatar, ja que permet l’elaboració d’unitats didàctiques i propostes de treball amb l’objectiu proposar activitats i accions a fer en els centres escolars.
Per a consultar les normes de participació dels premis vos adjunte el document pdf amb les bases. Aquestes bases, a més –per si voleu informar a les persones interessades–, es troben a la pàgina web la pàgina web de la Fundació Bromera per al Foment de la Lectura o la pàgina del CEFIRE d’Alzira.
Si teniu algun dubte, podeu telefonar a la coordinadora d’activitats de la Fundació Bromera, Rosa Mengual (962459704).
Gràcies per la vostra atenció i confie en què en feu difusió entre els vostres companys de treball i els vostres coneguts.
Atentament

Josep A. Fluixà

No hay comentarios:

Gadget de animacion Social - Widgets para Blogger