domingo, 26 de marzo de 2023

Estades a l'estranger, immersió lingüística i a distància 2023

Esta setmana es va publicar la RESOLUCIÓ de 7 de març de 2023, de la Secretaria Autonòmica d’Educació i Formació Professional, per la qual es convoca la realització d’estades formatives a l’estranger d’immersió lingüística en territori nacional i de cursos en anglés a distància per al professorat d’Educació Infantil, Primària, Secundària, Batxillerat, Formació Professional, ensenyaments artístics superiors i professorat especialista d’anglés de les escoles oficials d’idiomes de centres públics i privats concertats, situats en l’àmbit territorial de la Comunitat Valenciana.

El termini per a realitzar la inscripció comença el dia 23 de març a les 12:00 hores i finalitzarà el dia 4 d'abril de 2023 a les 12:00 hores.

El personal docent que desitge participar haurà d'emplenar la sol·licitud per via telemàtica utilitzant el formulari d'inscripció que estarà a la seua disposició en la plataforma OVIDOC (ovidoc.edu.gva.es). A aquesta plataforma s'accedirà amb la clau d'usuari d'ITACA o a través de sistema Cl@ve.

Més informació:

https://ceice.gva.es/va/web/formacion-profesorado/estancias-en-el-extranjero 

https://dogv.gva.es/datos/2023/03/22/pdf/2023_2955.pdf

No hay comentarios:

Gadget de animacion Social - Widgets para Blogger