miércoles, 4 de febrero de 2009

Acollida d'Ajudants Grundtvig (Programa d’Aprenentatge Permanent)

D'acord amb la convocatòria 2009 del PAP, les escoles oficials d'idiomes, els centres de formació de persones adultes i les altres institucions de formació d'adults, han de contactar amb l'ajudant per a establir un acord d'acollida Grundtvig. Per tant ja no poden sol·licitar-ho a través del programa Comènius. Els sol·licitants són els propis ajudants, que hauran d'adjuntar com a documentació un acord d'acollida amb la institució de formació d'adults i un pla detallat de les activitats que realitzarà en este centre (annex II convocatòria: Ajudants Grundtvig).

Per tant, l'ajudant Grundtvig haurà de tindre, prèviament establit, un acord d'acollida amb la institució, abans de la data de finalització de sol·licituds (el 31 de març del 2009). De moment no hi ha una base de dades perquè els centres contacten amb ajudants ni viceversa, però l'OAPEE està dissenyat la seua creació.

Es va a realitzar una aplicació perquè es puga omplir en línia. Eixa aplicació generarà una llista amb les dades fonamentals perquè els ajudants europeus puguen contactar amb la institució que més els interesse i arribar a un acord per a poder sol·licitar l'ajudantia. Esta aplicació estarà disponible a finals de febrer.

Entre tant, tenim al CEFIRE una fitxa d'inscripció per a institucions interessades a acollir ajudants Grundtvig de la nostra comunitat ja que necessitem realitzar una primera llista interna. Els que desitgen, han de presentar la fitxa provisional adjunta abans del 6 de febrer a: sania_jos@gva.es.

No hay comentarios:

Gadget de animacion Social - Widgets para Blogger