miércoles, 18 de abril de 2012

Petrer. V Setmana pel valencià

S'han donat a conéixer les activitats que des de l'Àrea de Normalització Lingüística municipal s'han programat per a celebrar la “V Setmana pel valencià” entre el 20 i el 29 d'abril.

La primera activitat consistirà en la inauguració de l'exposició “Imatges i paraules” el divendres, 20 d'abril, en el Forn Cultural. Es combinen en ella els poemes de Lluís Alpera amb les fotografies de Lluís Ferri. Este acte coincidix amb l'inauguració de la II Fira del Llibre d'Autors de la Vall que romandrà oberta en el Forn Cultural.

El dilluns, 23 d'abril, a les set i mitja de la vesprada en el Centre Cultural, el professor de la Universitat d'Alacant, Joan Màrius Domínguez oferirà una xarrada sobre la dieta mediterrània.
El dimecres 25 d'abril, en el centre cultural a les set i mitja de la vesprada, es presentarà el llibre El Malat, traducció de l'obra El Enfermo de José Martínez Ruiz (Azorín) pel tècnic de l'Àrea de Normalització Lingüística de la regidoria de Cultura, Xavi Giménez.

Per al dijous 26 d'abril s'ha programat una xarrada sobre els orígens del valencià que impartirà Joan Borja, professor de la Universitat d'Alacant, a l'alumnat de secundària de l'IES “la Canal”, a les dotze del migdia en el Centre Cultural. A la vesprada, a les huit, Vicent Camps oferirà un recital poètic.

La “V Setmana pel valencià” continuarà el divendres, 27 d'abril, a les huit i mitja de la vesprada en el Centre Cultural, amb els premis del XV Concurs de Redacció Juvenil i l'actuació de Lluís Abad. La clausura arribarà el diumenge, 29 d'abril, a les sis de la vesprada amb la projecció de la pel•lícula de dibuixos animats Shrek III, també, en el Centre Cultural.

No hay comentarios:

Gadget de animacion Social - Widgets para Blogger