domingo, 23 de julio de 2023

Curs de formació per obtindre el requisit lingüístic en valencià

S’ofereix un curs en la modalitat distància virtual perquè el personal que s’indica puga obtindre el requisit lingüístic en valencià, d’acord amb l’Ordre 3/2020, de 6 de febrer, de la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport, per la qual es determina la competència lingüística necessària per a l’accés i l'exercici de la funció docent en el sistema educatiu valencià.

Aquest curs està destinat als grups de personal funcionari en actiu o amb serveis prestats en l’àmbit territorial de la Comunitat Valenciana, que es relacionen a continuació per ordre de prioritat:

- Personal funcionari interí dels cossos d’ensenyaments de Règim Especial adjudicat durant el curs 2023-2024 o integrant de les borses amb serveis prestats a data de la publicació d’aquesta Resolució.
- Personal funcionari interí del cos de Mestres, de professorat tècnics de Formació Professional, professorat d’Ensenyança Secundària adjudicat durant el curs 2023-2024 o amb serveis prestats a data de la publicació d’aquesta Resolució.
- Personal docent contractat laboral de la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport.
- Personal funcionari de carrera de tots els cossos, en actiu en la funció docent a la Comunitat Valenciana.
- Personal funcionari de carrera de tots els cossos docents de la Generalitat Valenciana, en altres situacions administratives.

Resolució:

No hay comentarios:

Gadget de animacion Social - Widgets para Blogger