domingo, 21 de enero de 2018

Pla Clic (Club de Lectura Infància i Creació)

La Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport ha posat en marxa el Pla Clic (Club de Lectura Infància i Creació) a les biblioteques de la Xarxa de Lectura Pública de la Comunitat Valenciana per a incentivar la lectura entre els xiquets i xiquetes de 7 a 9 anys. Els Clubs de Lectura Infància i Creació estan impulsats per la Conselleria dins del Pla una acció del Pla valencià del foment del llibre i la lectura 'Llegim Llegim Llegim'.

El Club de Lectura el durà a terme un monitor especialitzat en sessions mensuals en què els xiquets participen dialogant sobre la lectura realitzada prèviament i acabaran amb alguna proposta creativa al voltant del títol triat aquell mes.
El pla preveu un document trimestral de recomanacions literàries organitzades per edats lectores acompanyades de propostes de foment lector per a realitzar a la biblioteca o amb grups de xiquets.

El Pla Clic gira al voltant de les biblioteques com a centres de dinamització cultural de les famílies i els usuaris infantils, on conviuen les tecnologies i la pràctica de la lectura, les recomanacions de llibres, clubs de lectura, activitats culturals, trobades i blogs literaris.

Font:

No hay comentarios:

Gadget de animacion Social - Widgets para Blogger