jueves, 2 de junio de 2011

Escriptors en la Biblioteca Valenciana 2012. Enquesta

La Biblioteca Valenciana Nicolau Primitiu organitza una àmplia varietat d'activitats encaminades a promoure la lectura. Una de les més importants és el cicle Escriptors en la Biblioteca Valenciana amb Xiquets i Joves, adreçat als estudiants dels centres escolars de la Comunitat Valenciana.

L'activitat s'inicia amb una proposta de treball que comença als centres educatius amb la lectura i l'anàlisi d'alguna obra d'un autor contemporani, i culmina amb una trobada amb l'escriptor al monestir de Sant Miquel dels Reis, seu de la Biblioteca Valenciana. En aquesta trobada, els joves tenen l'oportunitat de conéixer l'escriptor l'obra del qual han treballat prèviament a classe i conversar d'una manera oberta i interactiva amb ell.


Estem preparant la selecció d'autors per a l'any 2012 i considerem que l'opinió dels docents és fonamental a l'hora de seleccionar-ne els més adequats. Per això, sol·licitem la seua col·laboració en l'emplenament d'una enquesta que té com a objecte conéixer les preferències del professorat.
Formulari electrònic per a la seua cumplimentació en línia.
Formulari imprés [pdf] per a presentar per correu postal.
En aquest cas, fer arribar abans del 30 de juny de 2011 a l'adreça següent:
 
Unitat de Difusió.
Biblioteca Valenciana Nicolau Primitiu.
Av. de la Constitució, 284
46019 València

No hay comentarios:

Gadget de animacion Social - Widgets para Blogger