jueves, 2 de abril de 2009

Trobades 2009

Enguany les Festes per la Llengua compleixen 24 anys. El lema de les Trobades 2009 vol transmetre un missatge ben clar: El VALENCIÀ ÉS TEU, és la força i la dolçor afectiva que ens uneix, és el vehicle de convivència que hem d'oferir a tots els valencians i valencianes de la nostra terra que volem neta i sostenible. Hem de continuar insistint en què el valencià ha de ser llengua d'acollida, d'integració, de solidaritat i d'esperança. El valencià és la llengua base d'aprenentatge per a una educació plurilingüe. La imatge de les Trobades ha estat dissenyat un any més per Xavier Mariscal.

Aquest any l'eix temàtic de les Trobades és la promoció de la lectura en valencià. Amb aquest objectiu i en col•laboració amb el Fòrum del Llibre les Trobades es repartiran 200.000 vals d'un euro de descompte per comprar llibres en valencià a l'Espai del Llibre de cada Trobada, on estaran presents editorials, llibreters, il•lustradors, bibliotecaris i escriptors.

Les Trobades 2009 també seran un dels punts de promoció de la campanya d'animació lectora, consistent en 200.000 punts de lectura i díptics amb 10 raons per llegir en valencià.
Font :
http://www.escolavalenciana.com/categories/index/231/trobades-2009

Trobada de les Valls del Vinalopó
Diumenge 26 d'Abril de 2009
Al Parc 9 d'Octubre de Petrer
En aquesta trobada participen els centres educatius dels següents municipis:
Monòver, Novelda, Petrer, La Romana, El Pinós, El Fondó dels Frares, El Fondó de les Neus, l'Alguenya.
Més informació sobre aquesta trobada:
migjorn@fev.org

No hay comentarios:

Gadget de animacion Social - Widgets para Blogger